• 06-13200535
  • hb@walda-info.nl

Particulieren

Als u van plan bent te gaan bouwen of verbouwen, al is dit nog in een beginstadium, dan is de eerste stap het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Als u heeft besloten om met ons verder te gaan maken we afspraken over de verdere procedure en bijhorende kosten.

Ontwerpfase

Na voorgaande inventarisatie maken we een schetsontwerp (3D) met uw wensen en ook de bijbehorende materialen die u in gedachten heeft voor de afwerking van de buitenkant. Na het voorlopige ontwerp kunnen we ook laten controleren of dit past binnen uw financiële plaatje.

Definitief ontwerp

Vervolgens als we het schetsontwerp en de keuze voor de materialen zijn overeengekomen maken we het definitief ontwerp (3D) en leggen deze voor aan de gemeente. Zij beoordeelt het ontwerp op de kwaliteit van de architectuur en toetst dit aan het bestaande bestemmingsplan.

Bouwaanvraag

Na goedkeuren van het definitief ontwerp (vooroverleg), ga ik over tot de bouwaanvraag. Hierbij behoren de technische tekeningen, EPN berekening, daglichtberekening, ventilatieberekening en constructie- berekening.

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik verzorg het bouwkundige tekenwerk van het voorlopige schetsontwerp tot en met de benodigde vergunningen.

  • Nieuw te bouwen woning en/of bedrijfsruimte
  • Aan- en of verbouw van woningen, schuren en garages
error: Inhoud is rechtswege beschermd (c)opyrights Walda-info.nl