• 06-13200535
  • hb@walda-info.nl

Over ons

09-36 hindriks

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo Walda is een eenmansbedrijf opgericht in 2007. Wie gaat bouwen ziet graag al zijn plannen, wensen en dromen zichtbaar op papier.

Belangrijk in het gehele traject is het goed luisteren naar wat de mensen wensen. Je  kunnen verplaatsen in de toekomstige bewoners van een ontwerp is derhalve een ‘must’!

Daarom wordt het ontwerp altijd met de mensen samen gedaan. Hierdoor ontstaan er betere inzichten in de uitstraling van bouwkundige opdrachten en ontwerpen we veel bouwwerken in 3D.

Deze ontwerptekeningen zijn voldoende om bij de desbetreffende gemeenten in te dienen. Na goedkeuring van de desbetreffende gemeenten gaan wij, Bouwkundig Ontwerp en Adviesburo Walda, verder met de bouwkundige uitwerking van het bouwplan, inclusief de daarbij behorende berekeningen.

Deze bouwaanvraagtekeningen vormen de uitgangspunten voor het aanvragen van offertes bij de bouwbedrijven. Het als een-mans ontstane bedrijf is daarom in staat om snel en flexibel te werken. Het voordeel uit zich niet alleen  in een scherpe prijs, maar ook in het aansluiten op uw wensen.

error: Inhoud is rechtswege beschermd (c)opyrights Walda-info.nl